Pages

March 4, 2014

Blog baru

Hello people. Aku memang suck bab intro ni. Aku tak reti nak mula macam mana. Sorry sebab aku ni tak suka guna short-form text macam messaging text tu. Sebab aku malas nak tolong fahamkan golongan yang tak faham bahasa mesej. Lagipun, kalau aku guna Bahasa Melayu standard, kalau orang nak translate pun senang. Tak berbelit ayat kan?

Ni akaun blogger aku yang baru. Yang haritu still exist tapi yang tu secara berkumpulan. Bukan aku sorang admin, sepupu aku handle juga akaun tu sebab dia buat blog dia guna email lama. Untuk lebih privasi, aku rasa baik aku buat akaun aku sendiri. Aku nak try eksport semua data aku ke sini tapi tak pandai. Sobs~


Kalau jenis template aku yang lepas aku guna classic punya, yang terpaksa main dengan html coding, kali ini aku nak guna simple template lah. Sebab aku tengok macam best jugak guna template macam Kak Maria. Lagipun, aku singgah blog Mato nampak simple dia punya template. So aku nekad nak guna simple template. Tak payah penat-penat nak ubah satu satu data dekat html. 


Nanti bila aku dah eksport semua data dari blog lama lalasayangafiq.bg.com ke sini, aku akan letak page untuk terus teleport ke sini. Aku harap aku dapat import previous post aku ke sini. Letih je aku tulis selama ni kalau aku buang sayanglah!


Okay. Salam sayang dari aku. Muah!

3 comments:

ᵔᴥᵔ ♥ Bo★dark Unf★reseen ♥ ᵔᴥᵔ said...

Wahh simple template user skrg ni? haha so cool. Keep it up. :)

Lala lola said...

Yup simple template user now. Sy kagum dgn blog Maria Elena.. nampak fresh je.. awk tak prnah guna simple template?

ᵔᴥᵔ ♥ Bo★dark Unf★reseen ♥ ᵔᴥᵔ said...

Oh first time jd blogger mmg sy guna simple template tp skrg lebih suka guna xml html codes

Post a Comment