Pages

March 21, 2014

SPM

Assalamualaikum.

Semalam KPM dah umumkan result SPM 2013 dan Alhamdulillah for everything. Walaupun aku memang kecewa dengan result aku, tapi tetap bersyukur dengan kurniaanNya.

Aku dapat 3A 3A- 2B+ 1B memang sedih sebab aku rasa aku boleh buat tapi last-last dapat macam ni je. Sebagai budak MRSM memang sedih dapat 6A je kan? Tapikan, aku rasa pelik kenapa rata-rata dapat rendah this year. Kawan aku yang trial dapat straight A takde A- langsung dan cikgu aim dia straight A+ tapi dia tersangkut bio dapat A je.

Ramai yang cakap this year macam ada something wrong somewhere. Hm biarlah hanya Allah yg tahu. 

1 comments:

nor nazliana said...

jom join anda di tag
http://adna2029.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

Post a Comment