Pages

March 21, 2014

SPM

1 comments
Assalamualaikum.

Semalam KPM dah umumkan result SPM 2013 dan Alhamdulillah for everything. Walaupun aku memang kecewa dengan result aku, tapi tetap bersyukur dengan kurniaanNya.

Aku dapat 3A 3A- 2B+ 1B memang sedih sebab aku rasa aku boleh buat tapi last-last dapat macam ni je. Sebagai budak MRSM memang sedih dapat 6A je kan? Tapikan, aku rasa pelik kenapa rata-rata dapat rendah this year. Kawan aku yang trial dapat straight A takde A- langsung dan cikgu aim dia straight A+ tapi dia tersangkut bio dapat A je.

Ramai yang cakap this year macam ada something wrong somewhere. Hm biarlah hanya Allah yg tahu. 

March 13, 2014

Kpolaroids Giveaway

0 comments
Hello hello haih excaited betol nak join giveaway ni.. haha memang Lala jarang update sekarang sbb Lala lebih suka blogwalk kekeke.. so tadi Lala pergi ke blog Ain Najwa dan terjumpa satu giveaway dekat sidebar dia. So Lala pun nak join juga lah..

So Lala join giveaway ni ya akak Kpolaroids~ Anyway kalau sape2 nak join, click je banner bawah ni :)
Semua doakan Lala berjaya ya. Lala pun harap Ain Najwa berjaya jugak. hahaha goodluck semua <3